Мед Атлант

На Івано-Франківщині через негоду 27 населених пунктів залишилися без світла

Через різке погіршення погодних умов 25 липня частина області залишилася без світла. Наразі повністю знеструмлені 11 населених пунктів. Ще 16 – частково знеструмлені.

Вчорашня стихія зі зливами, грозами та штормовим посиленням вітру не пройшла для прикарпатців безслідно. В результаті сильної негоди найбільше постраждали жителі Верховинського, Богородчанського та Косівського районів. У цих районах станом на 9:00 повністю без світла перебувало 11 сіл, серед яких Глибоке, Лисівка, Хмелівка, Перехресне, Замагора, Шибене, Гуцулівка, Корости, Кривоброди і Трач. Серед частково знеструмлених населених пунктів залишаються 16 сіл, інформує прес-служба АТ “Прикарпаттяобленерго”, передає МІСТО.

“На місцях аварій над відновленням електропостачання працюють оперативно-виїзні бригади, які роблять усе можливе, щоб до завершення поточної доби ліквідувати усі аварійні вимкнення”, – йдеться у повідомленні АТ “Прикарпаттяобленерго”.

До споживачів працівники звертаються з проханням бути максимально уважними та обережними під час перебування поруч з електролініями та енергообладнанням та у випадку аварій та виявлення обірваного проводу негайно телефонувати на кол-центр компанії за номерами 0 800 50 40 20 або (0342) 59 40 20.

Читайте також: Повалені дерева, підтоплені підвали і населені пункти без світла — наслідки негоди на Прикарпатті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...