Мед Атлант

Суд оштрафував франківську патрульну на 1700 гривень за придбаний автомобіль

Івано-Франківський міський суд постановив визнати винною інспектора роти №1 франківської патрульної поліції Тетяну Кравців у скоєнні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та оштрафував її на 1700 гривень.

Як встановили, Тетяна Кравців 12 січня цього року придбала майно, а саме автомобіль Skoda Octavia, 2011 року випуску, вартістю 246134,27 грн. Сума цієї купівці перевищує поріг у 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня 2017 року (80000 грн.). Інспектор роти не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані у десятиденний термін і саме цим вчинила правопорушення, повязане з корупцією.  Про це повідомляє МІСТО з посиланням на Івано-Франківський міський суд.

На судовому засіданні Кравців свою вину визнала повністю та пояснила, що не повідомила НАЗК про суттєві зміни в майновому стані у десятиденний термін, оскільки не знала про існування таких вимог закону. У вчиненому розкаялася.

Суд постановив визнати інспектора роти винною у скоєнні адміністративного правопорушення та накласти на неї штраф – 1700 грн.

Апеляції патрульна не подавала та сплатила штраф у повному розмірі.

Читайте також: Студента, який побив колишнього заступника міського голови Коломиї, взяли під варту 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...