Мед Атлант

У Косові 60-річна жінка викрала у приятеля 1200 доларів

Косівські поліцейські встановили підозрювану в крадіжці грошей у приятеля.

До чергової частини Косівського відділу поліції звернувся 26-річний мешканець одного із сіл району та повідомив про те, що під час перебування його у гостях у житловому будинку його знайомої у м.Косів невідома особа викрала його гаманець, у якому було біля 1 200 доларів США. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на СК ГУ НП Івано-Франківської області.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 60-річна знайома потерпілого.

Як з’ясувалося, напередодні потерпілий приїхав до м. Косів щоб придбати автомобіль, де невдовзі зустрів своїх знайомих. Компанія вирішила відсвяткувати зустріч у одної із них вдома. Цілий вечір вони розпивали спиртні напої і після надмірно випитого заявник заснув, а господиня пішла до іншої кімнати. Ситуацією скористалася інша знайома та викрала грошові кошти з гаманця потерпілого та покинула місце події.

У скоєному зловмисниця зізналася. Одну частину викрадених грошей жінка повернула, іншу половину встигла потратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: В Івано-Франківську на пішохідному переході автомобіль збив чоловіка. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...