Мед Атлант

В Івано-Франківську батьки самовільно забрали хвору дитину з лікарні

Сьогодні, 31 липня, працівники ювенальної превенції вилучали у франківської сім’ї хвору семимісячну дитину. В маленького хлопчика медики діагностували бронхіт та недоліковану пневмонію.

Як повідомили журналісту МІСТА у поліції, минулого тижня батьки хлопчика забрали його хворим з лікарні самовільно, без виписки, не попередивши лікарів.

“Сім’я перебуває під соціальним супроводом. Сьогодні ми півтори години переконували батька, що дитині потрібне обстеження та лікування. Ми дитину доставили в лікарню до обіду, але мама хлопчика під вечір прийшла в лікарню, написала заяву про відмову від лікування та знову забрала додому” — зазначила Алла Бойчук, начальник сектору ювенальної превенції УПД ГУНП в області.

Про цей випадок правоохоронці повідомлять Службу у справах дітей, які скоріш за все будуть готувати документи про вилучення дитини у батьків.

До слова, перша дитини матері наразі перебуває у містечку Святого Миколая, де про неї дбають монахині. А перша спільна дитина подружжя три роки тому померла.

Читайте також: Лікарі пояснили, чому “не надали допомогу дитині” за вимогою батьків

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...