Мед Атлант

Водій автомобіля, який на Тлумаччині зїхав у Дністер, був п’яним. ФОТО

31 липня, у селі Нижнів Тлумацького району автомобіль з’їхав у річку Дністер та перекинувся. Подробиці страшного ДТП повідомив керівник прикарпатської поліції Віктор Шкутов.

Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 22-річний водій “Мітсубіші Паджеро”, рухаючись по польовій дорозі з с. Нижнів в сторону урочища Церквище, повз беріг річки Дністер, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля з дороги в річку Дністер, що призвело до його перекидання.

В результаті ДТП 45-річний пасажир, житель Тлумацького району, який знаходився на задньому сидінні автомобіля, загинув на місці події. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді забою шийного відділу хребта, перелому лівої ключиці зі зміщенням. Ще один 20-річний пасажир, житель м. Городенка, який знаходився на передньому сидінні автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних забійних ран обох колін, суглобів, обличчя та грудної клітки.

У поліції встановили, що він керував легковиком у нетверезому стані (1.2 проміле алкоголю в крові). Стосовно нього складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП.

За цим фактом розпочато досудове розслідування (ч.2.ст.286 ККУ). Проводиться слідство.

Читайте також: На Рожнятівщині з криниці витягли чоловіка, який намагався покінчити з життям 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...