Мед Атлант

На Прикарпатті 17 амбулаторій відремонтують за 9 мільйонів гривень

На Прикарпатті планують спрямувати понад 9 мільйонів гривень на реконструкцію та капітальний ремонт 17 амбулаторій.

В ОДА Івано-Франківської області обговорили питання реалізації проектів за кошти Державного фонду регіонального розвитку зі створення нового освітнього простору у рамках концепції “Нова українська школа”, будівництва та реконструкцій амбулаторій, ЦНАПів і центрів безпеки. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА в Івано-Франківській області.

Цьогоріч за кошти освітньої субвенції планується створити три опорні школи. Також в області функціонують 22 центри надання адміністративних послуг, у кількох проводять роботи щодо покращення умов, зокрема, збільшення площ. Впродовж року було відкрито чотири ЦНАПи. Створено 28 місцевих пожежних охорони, зокрема, і у шести із дванадцяти об’єднаних територіальних громадах Івано-Франківщини.

За словами заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка, на реконструкцію та капітальний ремонт 17 амбулаторій планується спрямувати понад 9 мільйонів гривень.

Всі проекти реалізовуватимуться за погодження Мінрегіонбуду. Задля цього буде проведена інвентаризація існуючих закладів, узгоджено місце розташування нових об’єктів. Ключовою умовою є також відкриття центрів в ОТГ.

Читайте також: Франківські підприємства заборгували працівникам майже 9 мільйонів гривень заробітної плати 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...