Мед Атлант

У сквері на Галицькій облаштовують сучасний громадський простір

В Івано-Франківську розпочались роботи з облаштування сучасного громадського простору у невеличкому сквері на вулиці Галицькій, 67.

Це буде ще одна зелена зона, де зможуть відпочивати франківці. Роботи на об’єкті розпочалися минулого тижня. Тут вже провели світло та розпочали підготовчі роботи. Наступним етапом стане брукування території. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу МВК.

Сквер поєднає декілька типів покриття, матиме зручні вуличні меблі: встановлять бетонні лавки та куби для сидіння, а також кілька шахматних столів. Окрім того буде збережено голубі ялини, які зараз є у сквері, і додатково висаджено ще дванадцять нових. Також відпочинкова зона отримає цікаве освітлення та відеонагляд.

“Проект відповідає сучасним тенденціям: тут прислухались і до прогресивних дизайнерів, і до урбаністів. Європейська практика, коли зелена зона зберігає концепцію архітектури, що знаходиться поруч. Саме цей сквер стане першим таким у нашому місті. Намагаємося йти в ногу з часом та переймаємо найкращі європейські практики. Все для затишку та комфорту мешканців“, – каже міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: Як виглядатиме новий сучасний сквер на вулиці Галицька. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...