Мед Атлант

“Івано-Франківськтеплокомуненерго” повідомляє, як боржникам відновити субсидії

ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” закликає споживачів, у яких є заборгованість за теплопостачання, укласти угоди про реструктуризацію боргу.

Часу з реструктуризації боргу задля збереження отримування субсидій до початку опалювального сезону залишається все менше. Як повідомляє керівник групи по роботі з боржниками Руслан Коростіль, станом на 1 серпня вже укладено 493 угоди про реструктуризацію боргу на суму 2 359 095 грн. і кількість тих, хто бажає реструктуризувати борг, наразі не зменшується.

Для укладання Договору про реструктуризацію боргу необхідно мати при собі такі документи:

  • копії паспорту та ідентифікаційного коду;
  • копію квитанції про оплату 25% першого внеску від суми заборгованості.

Представник групи по роботі з боржниками, який укладатиме Угоди про розтермінування, знаходиться на 1-му поверсі адміністративного корпусу.

Угода про розтермінування боргів укладається на півроку, при чому перший внесок боржника має бути не менше 25% боргу. У разі, коли боржник є пенсіонером із мінімальною пенсією чи інвалід, то підприємство іде на зустріч такій людині і перший внесок переглядається в сторону зменшення. Якщо боржник вже має судовий позов щодо погашення боргів, то окрім першого внеску він має погасити і судовий збір.

Після укладання Договору абонент отримає на руки Угоду про реструктуризацію боргу, яку необхідно віднести у Департамент соціальної політики МВК для відновлення субсидування.

Щодо всіх додаткових питань і роз’яснень у ТКЕ просять звертатися за телефонами: (0342) 54-09-60; 067-344-35-40 у робочі дні з 08.00 до 16.00.

Читайте також: Прикарпатські енергетики попереджають про підвищену ймовірність виникнення пожеж 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...