Мед Атлант

Маленька Софійка потребує вашої допомоги

У 1,5 року в Софійки Верней виявили аномалію судин головного мозку – аневризму, яку потрібно було оперувати. Дитині було зроблено дві операції у Києві, але дівчинці стало гірше: перестала говорити, ходити, було важко навіть сидіти. Хвороба прогресувала і лікарям довелося зробити ще одну операцію – шунтування.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала мама – Ілона Верней:

Ще минулого року моя дівчинка Софійка була звичайною щасливою дитиною, усміхалася, розказувала віршики, раділа. Всього за рік це кардинально змінилося – зараз донечка уже 8-й місяць лежить без свідомості.

Операція пройшла вдало, але, через особливості судин, у Софійки стався інсульт і невдовзі дитина впала у довготривалу кому. Ніхто не знав, чи зможе Софійка вижити.

Але Господь вберіг нашу дівчинку, – продовжує мама дівчинки, – вона вижила і продовжує боротися.

Прогнози лікарів залишаються невтішними: мозок сильно постраждав. Проте польський професор Ян Талар пропонує свій метод лікування і запрошує на реабілітацію у жовтні. Лікування у польскій клініці дороговартісне – за 2 місяці доведеться заплатити 12 000 доларів. Таких грошей у родини немає. Тому рідні дитини просять всіх небайдужих допомогти зібрати кошти і дати Софійці шанс.

Реквізити для допомоги: 
рахунок Приватбанку – 5168 7573 2857 7194 (мама – Верней Ілона Василівна)
Тел. 099 09 298 48

Читайте також: Онкохвора поліцейська Мар’яна Гавриляк готується до можливої операції і потребує допомоги. РЕКВІЗИТИ, Франківські мальтійці просять допомоги у мешканців області

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...