Мед Атлант

Містяни обурені “розкопками” на відремонтованій вулиці Ленкавського

На вулиці Ленкавського, яку капітально відремонтували лише наприкінці минулого року, знову почалися “розкопки”. У КП “Водоекотехпром” пояснюють, що трапився прорив труби, яку не замінили.

Своє обурення з приводу розкопок на новій дорозі у фейсбук-спільноті “Комуналка” висловив франківець Ігор Кривенко.

З нагоди відставки Саєвича “доблесний” водоекотехпром розпочав розкопки на недавно відремонтованій вул. Ленкавського. Асфальтове покриття зрізали швидко, а далі робота застопорилась. Картина маслом: двоє довбають, двоє керують, ще шестеро курять. І всі матюкаються. Перед ремонтом Ленкавського водоекотехпром майже півроку міняв там комунікації, – пише Кривенко.

Керівник КП “Водоекотехпром” Роман Кімачук пояснює, що перед прокладанням асфальту, одну з двох водопровідних труб, які проходять під тією дорогою, повністю замінили. Інша – діаметром 300 мм – востаннє ремонтувалася ще в 2002 році. Проте, при огляді минулого року особливих показань для її заміни не було, проривів не траплялося. До сьогодні. Кімачук пояснює, що це може бути пов’язано зі спекою, проте точну причину прориву зможуть повідомити згодом.

Керівник КП “Водоекотехпром” каже, що ремонт частини покриття, яке пошкодили, зроблять за власний рахунок. Ремонтні роботи планують завершити за кілька днів.

Нагадаємо, що ремонт на Ленкавського здійснювався за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій. На роботи було заплановано більше півтора мільйона гривень.

Читайте також: Організація від влади нікудишня, – франківці про ремонтні роботи на Вовчинецькій. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...