Мед Атлант

В Івано-Франківську викрили групу осіб із великим арсеналом зброї. ФОТО

Вчора, 2 серпня, у одному із сіл Івано-Франківської міської ради працівники СБУ спільно зі слідчими СУ ГУНП затримали двох підозрюваних, в яких в автомобілі виявили арсенал зброї.

Під час обшуку за місцем проживання у передмісті обласного центру, де учасники групи винаймали квартиру, правоохоронці виявили та вилучили два автомати, рушницю, шість пістолетів (ПМ, ТТ та Форт), гранату РГД-5, набої різного калібру, два обрізи мисливських рушниць, бронежилети та коліматорний приціл. Їх затримали при спробі перевезти зброю в автомобілі в інше місце зберігання.
Як з’ясували, один із затриманих – раніше судимий за причетність до вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Наразі слідчі дії тривають, вирішується питання про оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.
Розслідування проводиться за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Також перевіряється інформація про можливе походження частини зброї із зони АТО

Читайте також: Відомі туристичні маршрути в Карпатах засипані сміттям 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...