Мед Атлант

“Більше не можу мовчати”, – жителі Тисмениці скаржаться на діяльність реабілітаційного центру

Вже більше 6 місяців жителі вулиці Сагайдачного в Тисмениці живуть в постійному стресі та страху. Причина – реабілітаційний центр, у якому ніби-то лікують від алко- та наркозалежності. Будівля розташована “впритул” до житлових будинків.

Жителька сусіднього з центром будинку сьогодні поскаржилася на діяльність центру в соціальній мережі. Жінку Романну Волосовську-Сідляр підтримали місцеві, бо не всім до вподоби таке сусідство.

Там живе біля 30 чоловік, всі російськомовні, розмови на блатному жаргоні. Машини які їх обслуговують всі з затемненими вікнами, дехто просто літає. Постійний рух і вдень і вночі. Поряд біля них недобудова, куди дехто з них лазить, а потім сусіди знаходили там шприци. Каналізаційні стоки від них виходять прямо в окіп на вулицю, від чого стоїть нестерпний сморід, – розповідає жінка.

Сусіди декілька разів викликали поліцейських, але ті, поки приїхали, на вулиці вже було тихо.

Останньою краплею став сьогоднішній випадок, коли вулиця здригнулася від жіночого крику. Жінка з Снятина голосила неймовірно під цим центром. За її словами сина насилу забрали з дому і утримують у цьому центрі, а син приїхав тільки з заробітків, вони забрали в нього 10000 і мали лікувати від алкоголізму.

До того ж, пацієнти цього центру часто гуляють вулицею, де ходять діти. Тому, жінка просить допомоги у юристів, активістів та правоохоронців, які б змогли вирішити цю проблему тисменичан.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...