Мед Атлант

Суд залишив без змін рішення щодо розміщення вивісок в Івано-Франківську

Нагадаємо, що 30 грудня 2016 року Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради прийнято рішення № 908 «Про  Порядок розміщення вивісок в м. Івано-Франківську».

Вважаючи, що рішення Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради є незаконним, заступник прокурора Івано-Франківської області звернувся до суду з відповідним позовом.

Однак, сьогодні, 4 серпня, Івано-Франківський окружний адміністративний суд залишив без розгляду позов заступника прокурора Івано-Франківської області щодо порядку розміщення вивісок у Івано-Франківську.

Згідно судового рішення, позов підлягає залишенню без розгляду у зв’язку з пропущенням строку звернення до суду, – інформують у прес-службі суду.

Зазначимо, що для звернення до адміністративного суду законодавством встановлено шестимісячний строк.

Рішення виконавчого комітету щодо порядку розміщення вивісок було опубліковано 3 січня 2017 року на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради. На переконання суду, перебіг строку звернення заступника прокурора Івано-Франківської області до суду з відповідним адміністративним з позовом, розпочався з дня опублікування на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради спірного рішення.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...