Мед Атлант

У проекті забудови на одній з вулиць Івано-Франківська виявили помилки

Про помилки у містобудівному документі забудови по вулиці Макогона Департамент архітектури міської ради повідомив сам розробник.

Проект детального плану території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садка в межах вулиць Крайківського — Макогона — Промислова розробляло комунальне виробниче підприємство «Архітектурно-планувальне бюро ІФ, —  повідомляє «Побудовано».

Розробник листом звернувся до Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини, де повідомив про допущені механічні помилки в підрахунку техніко-економічних показників проекту.

Відповідне оголошення архітектура оприлюднила на своєму офіційному сайті.

У зв’язку з цим, Департамент припиняє процедуру громадських слухань вказаного проекту. Також документу не виноситимуть на чергову сесію міської ради.

Тож розробник повинен виправити помилки та надати новий проект ДПТ. Після цього містобудівну документацію оприлюднять і буде оголошено про нові громадські слухання.

Зазначимо, у червні на сесії міської ради депутати підтримали рішення щодо розробки детального плану території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочку в межах вулиць Крайківського — Макогона — Промислова.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості вказаного проекту ДПТ була оголошена 13 липня. Громадські слухання з цього приводу мали відбутись 8 серпня, а 11 серпня, питання було б розглянуте на засіданні містобудівної ради.

Останній кроком мала стати чергова сесія міської ради (запланована на 30 серпня), де повинні були розглянути питання про затвердження проекту ДПТ в межах вулиць Крайківського — Макогона — Промислова.

Варто уточнити, що ця частина проекту, де виявили неточності показує, зокрема, площу забудови, кількість будинків і їх поверховість, наявність садочків та паркінгу, тощо.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...