Мед Атлант

Вечірнє богослужіння в Крилосі послухали тисячі прикарпатців. ФОТО

Піша хода, яка вчора вранці стартувала з Івано-Франківська, Калуша і Бурштина до чудотворної ікони Матері Божої у Крилосі завершилася вечірнім богослужінням, яке послухати близько семи тисяч прикарпатців.

Богослужіння очолив Владика Йосафат Мощич. Спільно з Єпископом-помічником Івано-Франківським молились отці Духовної Семінарії та отці Василіяни.

Увечері відбулось урочисте винесення Галицької Чудотворної ікони Матері Божої, біля якої віряни молилися та просили благословення.
«Це місце є святим, і через Галицьку чудотворну ікону Матері Божої відбулося багато зцілень, тому приходьмо сюди частіше, і не тільки під час прощі», – наголосив Єпископ-помічник Івано-Франківський Преосвященний Владика Йосафат після спільної молитви.
В загальному у вечірніх Богослужіннях взяло участь більше 7 тисяч молільників, а в завтрашній день Давній Галич очікує прибуття більше 50 тисяч паломників.
Далі, згідно програми прощі, паломники матимуть нагоду почути науку про історію ікони, опісля продовжаться нічні чування, які проводитиме Івано-Франківська Духовна Семінарія.
По завершенню нічних чувань відбуватиметься Євангелізаційно-мистецька програма для молоді поблизу місцевої школи.
Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої триватиме до неділі, а кульмінацією її стане Архієрейська Божественна Літургія в Крилосі, котру очолить Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Патріарх Святослав.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...