Мед Атлант

У Калуші правоохоронці розшукали велокрадія

У Калуші правоохоронці розшукали злодія, який у 54-річного мешканця одного із сіл району викрав велосипед.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний мешканець одного із сіл району, який раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу.

Як з’ясувалося, потерпілий приїхав до торгової бази і на короткий час залишив свій двоколісник на території, чим скористався зловмисник. Побачивши велосипед, та відсутність навколо свідків, а також, враховуючи вільний доступ, адже велосипед нічим не був прикріплений, він сів на нього і поїхав.

З приводу вчиненого лиходій зізнався та розповів про те, що крадене мав на меті продати, але його діям завадили правоохоронці. Велосипед поліцейські вилучили та невдовзі повернуть власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: У Франківську вчителька з патрульними повернула загублений гаманець, в якому було понад 7000 гривень 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...