Мед Атлант

У Долині пенсіонерка віддала шахраям майже 3 тисячі доларів за нібито викуп внучки з в’язниці

Вчора, 6 серпня, у Долині 85-річна пенсіонерка стала жертвою шахраїв. Жінка віддала всі свої заощадження за нібито викуп внучки з в’язниці.

До поліції за допомогою звернулася 40-річна внучка потерпілої. Заявниця розповіла, що 6 серпня близько 19:00 год. на домашній телефон її 85-річної бабці зателефонував невідомий і, представившись далеким родичем, повідомив про те, що її онучка скоїла ДТП, інформує прес-служба ГУ НП Івано-Франківської області.

Щоб уникнути відповідальності, сказав, що потрібно заплатити 3000 доларів США. Схвильована жінка зібрала усі свої заощадження в сумі 1000 доларів США, 400 Євро і 20 000 гривень та передала невідомому чоловікові, котрий підійшов до будинку. Лише після цього пенсіонерка передзвонила та дізналася, що з онукою усе гаразд і в жодне ДТП вона не потрапляла.

Поліція розшукує злочинців і звертається із застереженням до громадян бути пильними, піддавати сумніву і перевіряти будь-яку інформацію, а не беззастережно і негайно виконувати волю пройдисвітів.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Франківську вчителька з патрульними повернула загублений гаманець, в якому було понад 7000 гривень 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...