Мед Атлант

В Івано-Франківську поліцейські затримали чоловіка через крадіжку в магазині

Вчора, 6 серпня в одному із торгівельних закладів Івано-Франківська був затриманий чоловік, який намагався винести із торгового закладу товар, не оплативши його вартість на касі.

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки. Наряд групи реагування оперативно виїхав на виклик.

Як з’ясували поліцейські охорони, чоловік, зайшовши до приміщення супермаркету, деякий час вивчав асортимент продукції, а потім, коли поруч не було нікого, взяв товар і попрямував до виходу, де його затримали працівники поліції охорони Івано-Франківської області, яких було викликано працівниками магазину.

Зловмисник, 26-річний житель Івано-Франківська, спокусився на крадіжку продуктів харчування вартістю близько 540 гривень, — повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в області.

Зловмисника затримали та доставили до Івано-Франківського міського відділу поліції. Тепер чоловікові доведеться не тільки оплатити крадений товар, а й відповісти за свої протиправні дії.

Читайте також: Молодики, у яких вилучили арсенал зброї, вже під вартою

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...