Мед Атлант

Депутат міської ради звільнився від кайданок. ВІДЕО

Нагадаємо, що сьогодні у кабінеті Руслана Марцінківа депутат міської ради Андріан Волгін прикував себе кайданками до батереї. Такий вчинок депутат зробив, щоб привернути увагу франківців та влади до незаконної забудови біля міського озера.

Напередодні Волгін організував прес-конференцію, де розповів громадськості та журналістам про всі “нюанси забудови”. Згідно документів, міська рада у 2011 році дала в оренду земельну ділянку родині нардепа Юрія Солов’я за адресою Мазепи, 144 для будівництва парковки, однак не так давно там почали зводити апартаменти. Тому, депутат вимагає, щоб міська рада розірвала рішення договору оренди земельної ділянки і таким чином там призупиниться будівництво.

Скликали земельну комісію, на якій вирішили, що зараз Архбудконтроль має здійснити ще одну перевірку по цьому об’єкту, але щоб вже не закривали очі на той договір на оренду землі. Під час перевірки будуть просити забудовника припинити будівництво, хоча я розумію, що цього не буде. Друга моя вимога була, щоб міська рада підготувала позов в суд, щоб скасувати договір оренди, де чітко він порушений. Однак юристи сказали, що позов має бути підкріплений документами. Тому, після перевірки, ми підкріпимо документи, що на цій ділянці має бути саме паркінг, а не будова  і підготуємо позов, — розповів Андріан Волгін.

Після засідання позачергової земельної комісії Андріан Волгін вийшов з кабінету міського голови, де був прикований декілька годин.

Відео Богдан Досюк

До теми: Депутат міської ради розповів про “захоплення” території міського озера

Руслан Марцінків погодився на умови депутата Андріана Волгіна, який закував себе до батареї у кабінеті міського голови

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...