Мед Атлант

Івано-Франківську обласну дитячу лікарню відремонтують за майже 9 мільйонів гривень

Приміщення Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні по вулиці Коновальця капітально відремонтують за майже 9 мільйонів гривень.

В системі Прозорро з’явився тендер на капітальний ремонт і реставрацію лікарні. Зокрема, планують замінити покриття даху лікарні, облаштувати теплоізоляцію стін фасаду в переходах. Фасади будуть утеплювати мінеральними плитами. У приміщеннях лікарні планують замінити вікна та двері. Також у лікарні проведуть оздоблювальні роботи.

Очікувану вартість робіт оцінили в 11 866 381 гривень. Учасників аукціону було чотири: ТОВ “Будівельна компанія “МВ ГРУП”, ТОВ “АЛЬФАІФБУДСЕРВІС”, ПП “Вікналенд-с” та ПП “Лев”.

Найнижчу ціну запропонувало ТОВ “Будівельна компанія “МВ ГРУП” – 8 649 999 гривень. Наразі учасник очікує рішення. Орієнтовно всі ремонтні роботи повинні завершитись до кінця наступного року.

Директор департаменту будівництва, ЖКГ, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації Назар Іванів каже, що поки що вони ще ознайомлюються з документацією, тому говорити конкретно, хто буде переможцем, вони не можуть.

Читайте також: В Україні не знайшлося підрядника, який хотів би збудувати спортивний майданчик на франківському “Позитроні”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...