Мед Атлант

У Франківську депутат прикував себе кайданками у кабінеті мера

Сьогодні, 8 серпня, депутат міської ради Адріан Волгін прикував себе до батареї з метою вирішення питання щодо підготовки позова до суду стосовно розірвання договору оренди.

Про таке відчайдушне рішення депутат Андріан Волгін написав на своїй сторінці у фейсбук:

23 січня цього року в акті перевірки цілеспрямовано не вказали, що згідно з договором оренди землі тут має бути парковка.
15 березня депутатський корпус не підтримав мій запит щодо незаконної забудови-реконструкції “Парк Готель”
11 квітня на позачерговій сесії всі проголосували щодо припинення договору оренди землі фірмі “Гаразд”(Бородайко) (аргументуючи це тим , що громада проти забудови озера, комусь скасували договір , а тут морочать мені голову пів року !!!Саме тоді Руслан Романович на моє прохання пояснити законність зведення будівлі там, де має бути парковка дав доручення, є запис з сесії де мер дав протокольне доручення )
20 липня на сесії я попереджав, що перекрию дорогу. З заявою довелось почекати, аби зібрати документи (якщо б їх хтось збирав) і так можна безкінечно продовжувати. Мораль: якщо депутат не може добитися справедливості, то простій людині взагалі не реально !!! Питання – ви згідні жити в таких умовах? Я не ЗГІДНИЙ !!!

Андріан каже, що сидітиме у кабінеті доти, доки не підготують рішення розірвання договору оренди.

Варто нагадати, що 3 серпня відбулася за його участю прес-конференція, де чоловік розповів про те, що вже довго бореться із незаконною забудовою народного депутата України Юрія Солов’я на франківському озері. Але, зі слів Андріана, влада вперто ігнорує його прохання.

Читайте також: Депутат міської ради розповів про “захоплення” території міського озера

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...