Мед Атлант

У Коломиї відбудеться фестиваль”Drive for Life Fest”

19-20 серпня у Коломиї, на аеродромі малої авіації, відбудеться 5-й ювілейний фестиваль автомотоавіатехніки “Drive for Life Fest”.

Акредитуватись і потрапити на захід може кожен любитель авіа-, мото- й автотехніки за посиланням. 

Як повідомляють організатори фесту, у програмі фестивалю V етап чемпіонату України з авто-слалому, stuntriding show, показові заїзди мото-драг, показові та ознайомчі польоти на літаках, freestyle show, автомотопарад містом, бої автомобілів, етап чемпіонату України  автомобільного звуку та тюнінгу, клубний чемпіонат України з раллі-спринту, open-air.

Зі слів директора фестивалю Михайла Вовка, метою заходу є популяризація автоспорту і малої авіації, створення чогось масштабного й унікального, також – показати всім, що і Коломия може проводити великі фестивалі.

На головній сцені виступатимуть Los Colorados і Le Basour, а також Антитіла, ТНМК, Моторолла, O.Torvald, Медовый Полынь і Беz ОБМЕЖЕНЬ.

Квитки на фестиваль доступні на сайті concert.ua, а також в м. Коломия (паб «Кружало», паб «Underground», цифрова друкарня «Файно-друк») та м. Івано-Франківськ (СТО «No Limit»).

Читайте також: У Франківську за десять днів зафіксували 43 адмінпорушення, скоєні водіями громадського транспортуЮна спортсменка з Івано-Франківщини здобула “срібло” на Чемпіонаті світу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...