Мед Атлант

Арбітражний керуючий, який попався сьогодні на хабарі, мав отримати винагороду за передачу в оренду ділянки на Макогона

Сьогодні в обід, 9 серпня, в центральній частині міста працівники прокуратури затримали на хабарі арбітражного керуючого, який здійснював ліквідацію одного з міських комунальних підприємств-банкрутів. Гроші він отримував за сприяння в переданні в оренду земельної ділянки, на якій розташовано підприємство-банкрут.

Мова про КП “Управління по випуску шляхо-будівельних матеріалів Івано-Франківського міськжитлокомунуправління”, що розташоване на вул. Макогона 23А. Процедура банкрутства підприємва почалася ще в 2011 році, – про це йдеться в постанові господарського суду від 6.12.2012 р.

Отримати в оренду земельну ділянку службовець обіцяв приватному підприємцю за 12 тисяч гривень. Передача грошей відбулася в кафе на вул. Шевченка.

У справі розпочато кримінальне провадження розпочато за ч.4 ст. 368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) КК України.

Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, промзона на Макогона наробила чимало галасу в Івано-Франківську. Містяни виступили проти неправомірного рішення міськради щодо будівництва кілька десяток багатоповерхівок в тому районі. Наразі по питанню мали відбутися громадські слухання, проте через помику розробника у проекті майбутньої забудови їх перенесли.

Читайте також: У суді триває розгляд справи учасника АТО, який “дав ляпаса” депутату. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...