Мед Атлант

Керівник САД Прикарпаття скаржиться на численні претензії від сільських голів

9 серпня на своїй сторінці у Фейсбук голова служби автомобільних доріг Василь Буджак поділився з підписниками листами від сільських голів зі скаргами, які здебільшого стосуються проблем місцевих доріг.

Десять листів в один ранок. Саме з них розпочав роботу 9 серпня. Пишуть здебільшого заступники голів РДА, сільські голови з проханнями і вимогами негайно ремонтувати мости, дороги місцевого значення. Найбільше – чотири листи прислав перший заступник голови Косівської РДА, в резолюції одного з яких дано мені доручення… – беру до виконання! І тільки в одному з десяти листів написано: “… сільрада готова виділити кошти для для співфінансування ремонту дороги в сумі 50 тис. грн.” А в інших читаю таке: “… просимо терміново вирішити питання ремонту моста…”, “…прошу Вас зібрати нараду та вирішити питання водовідведення…”, “…доводимо Вам до відома, якщо не будуть прийняті невідкладні міри, то ми… змушені вдаватися до більш радикальних методів відстоювання своїх прав і свобод…”, “…просимо Вас посприяти у виділенні коштів для відновлення даного мостового переходу.” А ще сьогодні отримав депутатське звернення від одного з народних депутатів: ” Вжити заходів з метою проведення капітального ремонту автодороги…” І так чи не щодня !?

Проте читачі впевнені, що скарги від очільників районів не безпідставні, а мають місце, бо служба автомобільних доріг вже десятки років не виконує свої обов’язки:

Читайте також: У Городенці проблемну ділянку дороги відремонтують за мільйон гривеньКерівник САД Прикарпаття проінспектував гірські дороги та мости. ФОТО+ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...