Мед Атлант

У Франківську шукають кандидатів для проведення моніторингу здійснення судочинства у Львові, Одесі та Дніпрі

Інститут прикладних гуманітарних досліджень за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини і Координатора проектів ОБСЄ в Україні здійснює відбір кандидатів для проведення моніторингу здійснення адміністративного судочинства в Львівському, Одеському і Дніпропетровському апеляційних округах.

На підставі аналізу мотивувальних листів і CV кандидатів будуть відібрані по п’ять моніторів, насамперед з міст Запоріжжя, Миколаєва і Івано-Франківська. Про це у мережі Фейсбук повідомила регіональний координатор взаємодії з громадськістю у Івано-Франківській області Світлана Дем’янчук.

Кандидати повинні мати вищу юридичну освіту (кваліфікація спеціаліст або магістр), досвід участі в судових процесах за КАСУ, знати основи адміністративного судочинства та мати можливість взяти участь в тренінгу для відібраних моніторів 30 серпня 2017 року в м. Києві. Також кандидати повинні комунікабельними, неконфліктними, готовими беззаперечно дотримуватися вимог Методики проведення моніторингу та готовими до виїзду у відрядження тривалістю до 5 днів.

Моніторинг буде відбуватися протягом вересня-жовтня і потребуватиме зайнятості від моніторів протягом повного робочого дня.

Мотивувальні листи та CV необхідно направляти на електронну пошту [email protected] до 15 серпня 2017 року з темою у листі “Моніторинг адміністративного судочинства”

Читайте також: Двоє суддів з Івано-Франківська перемогли у конкурсі на посади до Верховного Суду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...