Мед Атлант

У Косові по вулиці Франка на прохання мера облаштують тротуар

У Косові по вулиці Франка від перехрестя до моста планують облаштувати тротуар, якого там наразі немає, через що люди змушені ходити проїжджою частиною.

Вулиця Франка є частиною дороги Р-24, яку наразі капітально ремонтують. На цій вулиці немає тротуарів, люди ходять проїжджою частиною. Про це повідомив міський голова Косова Юрій Плосконос.

Після капітального ремонту дорожнього покриття це стане небезпечним заняттям, так як наші “джигіти” не хочуть дотримуватись швидкісного режиму в місті. Коли останній раз там було нормальне покриття, Roman Pechizhak нарахував 17 аварій за рік, – каже міський голова

З метою підвищення безпеки пішоходів, Юрій Плосконос звернувся до влади з проханням облаштувати на вулиці Франка тротуар. Міському голові пообіцяли, що зроблять все можливе, щоб провести додаткову закупівлю матеріалів для будівництва тротуару.

Можливо, буде необхідно співфінансувати з міського бюджету, але життя людей дорожче. Маємо надію,що від перехрестя з об”їздною до мостика буде тротуар, – відзначає Юрій Плосконос.

Читайте також: Керівник САД Прикарпаття скаржиться на численні претензії від сільських голів 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...