Мед Атлант

В Івано-Франківську військовослужбовець потрапив у ДТП і звинуватив у цьому керівництво

2 серпня, у приміщенні Івано-Франківського окружного адміністративного суду, відбувся розгляд справи за позовом капітана юстиції до командира військової частини. Позивач наполягав на тому, щоб тілесні ушкодження, які він пов’язував із проходженням військової служби, були б визнані юридично та слугували підставою для отримання соціальних пільг для військових.

Проте, у ході роботи суду, було з’ясовано, що військовослужбовець без дозволу на вибуття, по завершенні свого відрядження не повернувся до військової частини, а відбув додому, де і став учасником ДТП. Окружним адміністративним судом відмовлено в задоволенні позову капітана юстиції. Перед судом було доведено достовірність, відповідність закону та вірність рішень командування.

Крім того, було встановлено, що Центральна військово-лікарська комісія протиправно ухилилась від проведення контрольного медичного огляду позивача. Унаслідок цього, судом постановлено окрему ухвалу, яку направлено директору департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони України.

Читайте також: Благодійність, чи спосіб заробітку: в центрі Франківська атовці влаштували концерт. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...