Мед Атлант

Арбітражного керуючому, який вимагав хабар за оренду земельної ділянки, взяли під варту

Сьогодні, 11 серпня, міський суд Івано-Франківська визначив міру запобіжного заходу для арбітражного керуючого, який напередодні попався на хабарі. До остаточного рішення суду він перебуватиме під вартою, або ж матиме можливість внести заставу у розмірі 80 тис.грн.

Встановлено, що житель приміського села Драгомирчани, який працює на посаді арбітражного керуючого – ліквідатор КП “Управління по випуску шляхово-будівельних матеріалів Івано-Франківського міськжитлокомунуправління” –  вимагав, а 9 серпня отримав від представника одного із кооперативів неправомірну вигоду в сумі 12 тис. грн за надання в оренду кооперативу території зазначеного комунального підприємства площею 700 кв.м по вул. Макогона, 23а у м. Івано-Франківську.

Під час отримання неправомірної вигоди в одному з кафе в центральній частині міста підозрюваного було затримано у порядку статті 208 КПК України. На час слідства арбітражний керуючий перебуватиме під вартою, або ж має можливість внести заставу, яку визначили у розмірі 50 прожиткових мінімумів, що становить 80 тис.грн.

Читайте також: Взяв хабар, отримав штраф. У справі інспектора держпраці суд поклав крапку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...