Мед Атлант

Поліцейські Івано-Франківщини розшукали неповнолітнього хлопця, який втік з дому

На Івано-Франківщині вчора, 12 серпня, поліцейські шукали 15-річного хлопця, який 11 серпня пішов з дому та не повернувся.

Неповнолітній Димида Ігор 2001 року народження, уродженець та мешканець села Гериня, Долинського району. Хлопець після сварки із дівчиною та матір’ю поїхав на велосипеді у невідомому напрямку.

Підвечір, 12 серпня, хлопця знайшли правоохоронці. Про у Фейсбук написала начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Алла Бойчук.

Працівниками поліції розшукано неповнолітнього Димида І. Р., 2001 р. н. Хлопця опитано та передано батькам”, – йдеться у повідомленні Алли Бойчук.

Журналістам МІСТА Алла Бойчук розповіла, що хлопець переховувався в с. Гошів, де на одній із вулиць був виявлений працівниками поліції. Пояснювати свій вчинок поліцейським не захотів. Родичі кажуть, що неповнолітній не вперше тікає з дому.

“За словами родичів Ігор Димида неодноразово після конфлікту залишав місце проживання. Ми рекомендували матері звернутися до психолога”, – наголосила начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції.

Нагадаємо, розшук здійснювався відділом ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...