Мед Атлант

З Івано-Франківська на службу до Національної гвардії відправлять 30 осіб

Сьогодні, 14 серпня, під час брифінгу в Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті обговорили питання щодо проведення позачергового призову на строкову військову службу у частини Національної гвардії України.

На підставі Указу Президента України було прийнято розпорядження голови Івано-Франківської облдержадміністрації, яким визначили завдання по підготовці і проведенню призову структурним підрозділам обласної влади та районним державним адміністраціям.

Зокрема, створили районні призовні комісії, затвердили графіки та плани їхньої роботи. Також у районах створили військово-лікарські комісії, які проводять медичний огляд призовників.

У липні проводили підготові заходи, такі як, медичний огляд, обстеження, лікування та вивчення призовників, які підлягають призову до Національної гвардії.

Для Івано-Франківської області визначили, що призову на строкову військову службу підлягають 30 осіб. Начальник штабу встановив відправити 17 серпня дві команди призовників по 15 чоловік кожна. Одна –івано-франківська команда, а інша – львівська.

Юрій Верановський, т. в. о. війського комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату, запевняє, що охочих потрапити до Національної гвардії було багато.

“Проблем немає, бо хлопців бажаючих там служити багато. Було мінімум двоє людей на одне місце”, – зазначає Верановський.

У команди Національної гвардії відібрали призовників віком від 20 до 27 років, які мають відповідний стан здоров’я, не мають непогашеної судимості та не мають татуювань на відкритих ділянках тіла.

Читайте також: Прикарпатським військовослужбовцям-контрактникам Високомобільних десантних військ ЗСУ обіцяють до 20 тис грн 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...