Мед Атлант

Правоохоронці затримали чоловіка, який декілька місяців обкрадав калушан

У Калуші поліцейські викрили підозрюваного у вчиненні майнових злочинів. Чоловік протягом кількох останніх місяців вчиняв крадіжки з гаражних та господарських приміщень жителів райцентру.

Після звернень потерпілих оперативні працівники розпочали комплекс пошукових заходів, спрямованих на пошуки злодія. За деякий час правоохоронці встановили особу підозрюваного у вчиненні ряду крадіжок. Ним виявився 32-калушанин.

В ході слідчих дій правоохоронці з’ясували, що зловмисник в одному випадку викрав деревообробний станок з незачиненого гаража потерпілого, а у іншому, зламавши замок, скоїв крадіжку холодильника з господарського приміщення.

Крім того, його перевіряють на причетність до скоєння інших правопорушень та встановлюють, чи були в нього спільники. В минулому зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за скоєння крадіжок та злочинів пов’язаних з обігом наркотичних засобів.

За фактами вказаних крадіжок розпочаті кримінальні провадження ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...