Мед Атлант

Прокуратура Івано-Франківської області розглядає законність рішення щодо приватизації Бурштинської ТЕС

Про це сьогодні, 15 серпня, під час засідання постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади зазначив представник прокуратури .

Зазначимо, що 30 серпня депутати обласної ради на сесії звернулися до до Президента України П. Порошенка, Прем’єр-міністра України В. Гройсмана, Голови Верховної Ради України А. Парубія, Генерального прокурора України Ю. Луценка з вимогою  провести перевірку правомірності умов приватизації Бурштинської ТЕС ПАТ “Західенерго” та виконання інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК”.

За словами представника обласної прокуратури, правоохоронці самостійно почали вивчати це питання, направили відповідні запити у Фонд державного майна та первинно-профспілкові організації.

Також варто додати, що у випадку, якщо будуть зафіксовані порушень приватизації та виконання інвестиційних зобов’язань ТОВ “ДТЕК”, то депутати вимагатимуть повернення у державну власність стратегічно важливих енергоактивів ПАТ “Західенерго”, які були приватизовані ТОВ “ДТЕК” за часів режиму В. Януковича.

Читайте також: В конфліктну ситуацію щодо “Бурштинської ТЕС” втрутяться франківські атовці. ЗАЯВА

У день народження ахметівської ДТЕК директор Бурштинської ТЕС потрапив у серйозну аварію. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...