Мед Атлант

Ремонт навчальних закладів Прикарпаття коштував 24 мільйони гривень

Сьогодні, 15 серпня, під час селекторної наради під головуванням прем’єр-міністра В. Гройсмана обговорили питання підготовки навчальних закладів до 2017/2018 навчального року.

Перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка повідомила, що навчальні заклади Прикарпаття уже готові до нового навчального року. Наразі на завершальній стадії знаходяться ремонтні роботи у навчальних закладах. На їх виконання з обласного та міського бюджетів спрямували майже 24 мільйони гривень, інформує кореспондент МІСТА.

Марія Савка зазначила, що на Прикарпатті зберігається позитивна динаміка по розвитку дошкільних навчальних закладів. Зокрема, від початку року створено близько 700 нових місць та здано в експлуатацію три новозбудованих навчальних заклади. У січні здали в експлуатацію нову загальноосвітню школу на 400 місць. Також, наразі завершуються роботи по будівництву навчально-виховного комплексу в с. Станківці Витвицької ОТГ.

Перший заступник голови ОДА зауважила, що основне завдання області – зберегти і розвинути мережу навчальних закладів у гірських населених пунктах.

Читайте також: Івано-Франківські школи перевірили на готовність до нового навчального року

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...