Мед Атлант

Центральні вулиці Франківська відремонтують за майже 12 мільйонів гривень

В Івано-Франківську до кінця року планують відремонтувати проїжджу частину та тротуар на площі Міцкевича. Ремонтні роботи розпочнуться 29 серпня.

Тендер на ремонт на площі Міцкевича оголошували тричі. Перший аукціон з визначення підрядника був запланований ще на 7 червня. Однак, його переоголосили через те, що жоден підрядник не подав свою пропозицію. Через три тижні відбувся другий аукціон, але підрядника знову не знайшли.

Оскільки тендер скасовували двічі, то 26 липня Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою самостійно знайшов підрядника та провів з ним переговорну процедуру.

Директор департаменту Михайло Смушак пояснює, що ця вулиця є складним об’єктом у центрі міста і її потрібно ремонтувати швидко та якісно, ймовірно, саме тому підрядники не подавали свої пропозиції.

Там закладено гранітну бруківку різних видів, а у нас не велика кількість фірм вміють працювати з такою бруківкою. І підрядникам легше працювати на окраїнах, – зазначає Смушак.

Ремонт вулиць Міцкевича та Л. Українки буде проводити ТОВ “Шобелі Україна” – офіційний представник чеської будівельної компанії “Schobeli gruppe” в Україні. Проїжджу частину і тротуар планують зробити з гранітної плитки і на одному рівні. Очікувана вартість ремонту вулиці Міцкевича складає 6 854 347 мільйони гривень, вулиці Л. Українки – 5 503 446 мільйонів гривень.

Ремонтні роботи повинні завершитись до кінця року.

Читайте також: Як виглядатиме сучасний дитячий простір на Міцкевича. ПРОЕКТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...