Мед Атлант

26 річниця незалежності: чи відчули франківці покращене життя. ВІДЕООПИТУВАННЯ

Незабаром, 24 серпня, в Україні відзначатимуть 26 річницю незалежності. Протягом останніх років у державі відбулось багато змін. Чи побачили ці зміни франківці та, чи вірять вони у краще життя в Україні?

Сьогодні журналісти МІСТА з приводу цих питань провели опитування. Відтак, згідно з даними, за останні 3-4 роки більшість містян не відчули покращень, меншість – зміни побачили та вважають своє життя кращим, а деякі вважають, що життя в країні стало тільки гіршим.

Франківці кажуть, що певні зміни помітні, однак, вони не є такими демократичними, якими представляють та показують. Зокрема, “стискають” і не дають людям краще жити бюрократичні моменти. Містяни бачуть покращення в Івано-Франківську, його благоустрої, архітектурі. Також всі задоволені безвізовим режимом, електронними документаціями, введенням системи “Прозорро”. А найбільшою проблемою вважають стан доріг.

Всі з опитаних людей щорічно святкують День Незалежності, радіють успіхам країни та з кожним роком сподіваються на краще життя.

 

Читайте також: Менше їсти — лише так франківці можуть жити на мінімальну зарплату чи пенсію. ВІДЕООПИТУВАННЯ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...