Мед Атлант

Очільник патрульної поліції втретє зустрівся з франківцями за філіжанкою кави. ВІДЕО

Сьогодні, 17 серпня, очільник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець черговий раз запросив місцевих жителів випити з ним кави.

Жителі міста, активісти та журналісти мали можливість задати питання начальнику поліції та висловити власну думку щодо тем, які стосуються роботи патрульної поліції. Зокрема, франківці поцікавились, чому патрульні інколи довго приїжджають на виклики. Дмитро Міхалець каже, що причина у недостатній кількості працівників, однак, великій кількості викликів.

На літній період працює 10-15 екіпажів. Подій за тиждень трапляється. Одна 12-годинна зміна опрацьовує близько 80-90 викликів. Патрульні ставлять пріоритети і спершу виконують важливіші злочини. Все робиться в порядку черги, – пояснює Міхалець.

Також очільник патрульної поліції розповів, що майже за два роки з лав патрульної поліції звільнилося 32 людини, тобто 8% від загальної кількості. А загалом їх налічувалось – 260. Причини, як правило, або особисті, або ж просто перевід на інші посади в управлінні поліції. Також, каже, що за вини його працівників трапилось 25 дорожньо-транспортних пригод. До дисциплінарної відповідальності були притягнуті близько десяти патрульних.

Читайте також: Посол Канади зустрівся з франківськими патрульними

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...