Мед Атлант

Жінка з Прикарпаття хотіла незаконно вивезти доньку за кордон та запропонувала хабар прикордонникам

Вчора, в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, для оформлення на виїзд з України прибула 44-річна громадянка України, мешканка Івано-Франківщини зі своєю 9-річною донькою.

На паспортний контроль жінка надала нотаріально засвідчену заяву батька дитини, про те, що він надає згоду на вивезення доньки за кордон. В ході здійснення перевірочних заходів інспектор прикордонної служби з’ясував, що документ виданий незаконно, бо батько дівчинки перебуває за кордоном і фізично не міг особисто підписати його.

Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Про цей випадок прикордонник доповів старшому в пункті пропуску і запросив жінку до службового приміщення для розбору. Розуміючи своє становище та сподіваючись таки виїхати з дитиною за кордон, жінка не придумала нічого кращого, як спробувати відкупитися від правоохоронців та дати хабара у розмірі 50 євро. Звісно, що до Польщі їх ніхто не пропустив, а від хабара прикордонники відмовилися.

Отже, крім пояснень щодо можливої підробки документів, жінці також довелося відповідати на питання поліцейських стосовно спроби дачі незаконної винагороди правоохоронцю.

Читайте також: Житель Івано-Франківщини тривалий час “вербував” прикарпатців в рабство у Великобританії

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...