Мед Атлант

У святкові дні поліція посилено охоронятиме громадський спокій

20 серпня у зв’язку з підготовкою до Дня Незалежності органи системи МВС переходять на посилений варіант несення служби.

Про це в. о. міністра внутрішніх справ Сергій Яровий повідомив 18 серпня під час наради за участю керівництва Національної поліції, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Дерслужби з надзвичайних ситуацій та Державної міграційної служби.

Сергій Яровий підкреслив, що напередодні державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України – всі органи системи МВС мають зосередити максимальні зусилля на підготовці до забезпечення публічної безпеки та порядку в країні.

В. о. міністра внутрішніх справ поставив завдання максимально залучити особовий склад Національної поліції для патрулювань, насамперед у місцях проведення масових заходів. Окремо звернув увагу на необхідність посилення контролю на пунктах в’їзду-виїзду з міст і за ситуацією на дорогах.

Голова Нацполіції Сергій Князєв підкреслив, що до цілодобового несення служби, в тому числі й на вихідні, залучатимуться всі підрозділи поліції, враховуючи допоміжні служби. «Сьогодні з 15:00 поліція переходить на посилений режим несення служби, який триватиме до особливого розпорядження 26-27 серпня», – сказав Сергій Князєв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...