Мед Атлант

З вересня франківці зможуть скористатися адмінпослугами ЦНАПу “на дому”

З вересня в Івано-Франківську послуги ЦНАПу надаватимуть “на дому”.

Послуга “Мобільний адміністратор” для людей з обмеженими фізичними можливостями запрацює в нашому місті вже з 4 вересня.

Людям, котрі фізично не можуть відвідати ЦНАП чи територіальне відділення, достатньо просто зателефонувати (0342750119; 0342752041; 0342752061), звернутися письмово чи залишити електронне звернення (www.cnap.if.ua). Опісля, адміністратор повідомить заявника про час прибуття працівника додому. Розгляд таких заявок триватиме до 3 днів. Працівник, що виїжджатиме на дім матиме все необхідне обладнання для надання послуг.

Як зазначив Богдан Питель, керівник Центру надання адміністративних послуг, зараз ведуться підготовчі роботи для того, щоб вчасно та якісно запровадити послугу.

“Наразі “брендується” службове авто, в якому буде пересуватися виїзний працівник, формується кейс з обладнанням. Також зараз готується форма електронної заявки, забезпечується телефонний зв’язок. Хочу наголосити, що “на дому” будуть надаватися найнеобхідніші адмінпослуги.

“Мобільний адміністратор” працюватиме з 9.00 год ранку до 17.00, окрім суботи, неділі та державних вихідних”, – пояснив начальник управління.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...