Мед Атлант

З’явилося відео порятунку малюка, який задихався в автомобілі у Франківську

В Мережі опублікували відео, як на вулиці Чорновола небайдужі франківці врятували немовля, яке перебувало в зачиненому авто і сильно плакало.

Підійшовши до автомобіля ближче люди помітили, що дитина задихається і вирішили діяти рішуче – вибили вікно в автівці, витягли дитину та викликали медиків.

“ДОРОГІ БАТЬКИ, НЕ ЗАЛИШАЙТЕ ДІТЕЙ САМИХ В АВТО!!! Реальні випробування у салоні автомобілі при закритих вікнах довели, що лише за 1,5 години температура повітря піднімається до 60°С. Якщо залишити відкритим одне вікно – до 50-53°С, а якщо два – до 45-47°С. Під прямими променями і за умови спеки понад 30°С, усередині машини може утворитися сауна з температурою повітря до 80°С”, – написав автор відео Андрій.

Нагадаємо, що порятунок дитини тривав близько 15 хливин, після чого з’яявився батько немовляти і пояснив, що на кілька хвилин вийшов зі старшою донькою до лікарні, де перебувала дружина. Молодшу, яка спала, залишив в автомобілі. Каже, що не розуміє, як таке могло трапитися і свою провину усвідомлює.

Батько дякував людям за порятунок дитини і претензій за пошкоджену автівку не висловив. Перебував в легкому шоці і вже пізніше пояснив, що тоді ризиків для життя його Алінки не уявляв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...