Мед Атлант

Франківцям на вулиці дарували патріотичні стрічки. ФОТО

Сьогодні, 23 серпня, в обід на Вічевому майдані пройшла акція «Прапор України – символ вільної української держави». Перехожим франківцям молоді активісти дарували патріотичні стрічки і малювали на обличчі український прапор.

“Ідея акції виникла 6 років тому. За допомогою патріотичних стрічок ми хочемо нагадати містянам, що є День Прапора. Цьогоріч акварельними фарбами малюємо символи на обличчі дітей та дорослих. Іванофранківці реагують позитивно. Особливо доброзичливо відгукуються іноземці”, – розповідає представниця молодіжного департаменту міськради Ольга Мельникова.

На подарункові стрічки для містян використали понад 100 метрів тканини.

Нагадаємо, сьогодні о 21:00, на сцені біля пам’ятника Івану Франку виступить Тарас Петриненко, а в 22:00 в парку Шевченка на малій сцені проведуть ніч українського кіно.

Завтра о 14:15 центральними вулицями міста пройде хода у вишиванках (від площі біля пам’ятника І. Франка – вул.Незалежності – Вічевий майдан).

О 18:00 на площі Франка виступлять відомі українські гурти («Кому вниз», «Антитіла», «Тартак», «Брати Станіслава») та гості з Канади.

О 22:00 на майдані Шептицького відбудеться урочисте увімкнення підсвітки Архікатедрального і Митрополичого Собору Воскресіння Хрисового.

Читайте також: В Івано-Франківську урочисто підняли державний прапор України. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...