Мед Атлант

Іванофранківців запрошують на відкриття магазину здорового харчування “Терра Органіка”. ФОТО

В Івано-Франківську цієї неділі відкриють магазин здорового харчування. Мешканців запрошують на презентацію та обіцяють багато цікавинок.

В Івано-Франківську, 27 серпня, відбудеться урочисте відкриття магазину здорового харчування “Терра Органіка“. Захід розпочнеться о 13:00 по вул. Володимира Великого, 13. Саме за цією адресою власники чекають з подарунками на іванофранківців та розкажуть про ідею створення.

У цьому магазині розміщені продукти харчування для веган, вегетаріанців та сироїдів. Також будуть продаватися товари для діабетиків. Зокрема, у “Терра Органіка” можна придбати живу спіруліну, протеїнові батончики, власну випічку (без вмісту цукру), цукерки зі стевією, фітосоки, крупи, соєве та кокосове молоко, кокосове масло, масло гхі, соєвий сир, пастилу, різні види хлібів. Крім того, безглютенові та безлактозні продукти, а також фрукти, які висушуються при температурі 40 градусів, а потім вони пресуються . Вони є натуральними і корисними для дітей.

До речі, на презентації буде консультант, який відповідатиме на питання присутніх та розповість про користь таких продуктів. Кожний, хто завітає на відкриття, отримає подарунок, а ще, придбавши товар на певну суму, зможе отримати знижку та карточку магазину “Терра Органіка”.

“Це товари для людей, які турбуються про своє здоров`я, які ведуть активний спосіб життя і підтримують життєвий тонус”, – каже власниця Галина Бдаві.

Журналістам МІСТА пані Галина відкрила секрет створення такого магазину. Каже, все почалося з народження внука:

“Десять місяців тому я стала бабусею. Мені захотілося більше часу приділяти йому. Як то кажуть, захотілося бути бабусею в усіх значеннях цього слова. Коли ми почали вводити прикорм, то я старалася знайти своєму внукові товари для здорового харчування: без вмісту цукру, без хімічних добавок. Як з`ясувалося, в Івано-Франківську не так і багато магазинів з такими товарами. Тому одразу у мене виникла ідея відкрити магазин, де люди зможуть купувати ці продукти – органічні і натуральні”.

Розповідає, що на початках не ділилася ідеєю з усіма, а тільки з дочкою. Саме вона стала рушійною силою, яка надала допомогу і підтримку. Потім розповіла і шукала інформацію в Інтернеті. Згодом Галина Бдаві знайшла подібний магазин у м. Львів.

“Дуже довго я цікавилася, як покупець. Я їздила у Львів. Півтора місяця назад почала активно займатися створенням магазину в Івано-Франківську”, – пояснює власниця.

На фото Галина Бдаві з дочкою

До речі, по працювала Галина Бдаві вчителем. Тепер втілює іншу мрію у життя. При цьому закликає усіх не боятися займатися тим, що приносить задоволення. Каже, обмежень щодо віку також не повинно бути. Адже є мета і покроково потрібно йти до її втілення.

“Я все життя працювала на цій ниві. Десь в державних освітніх установах, десь приватно працювала освітянином. Але я це залишила. Тепер я задумалася про поєднання корисного з бажаним: бути бабусею і відкрити щось корисне. Справді, не бійтеся щось змінювати у своєму житті. Не бійтеся самих змін. Тому що саме так життя стає цікавішим. Потрібно займатися тим, до чого лежить серце. Головне, щоб робота приносила задоволення. Немає нічого страшного, коли є зміни. До речі, незважаючи на вік”, – наголосила Галина Бдаві.

Відвідувачам обіцяють помірні ціни. Кажуть, все для людей, які турбуються про здоров`я рідних і своє власне. Отож, 27 серпня о 13:00 за вказаною вище адресою власники чекають на Вас.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...