Мед Атлант

У Франківську “Творча криївка” презентувала мультимистецький проект “Маки”. ФОТО/ВІДЕО

В Івано-Франківську презентували мультимистецький проект “Творчої криївки” “Маки”, мета якого –нагадати військовим про те, що про них пам’ятають і на них з нетерпінням чекають.

Таким проектом організатори прагнуть показати обличчя воїнів, які сьогодні захищають не лише кордони України, але й всю цивілізовану Європу.

Ми вирішили навідати українських військовослужбовців, що перебувають на лінії фронту, та разом із ними заспівати пісню “Маки червоні”, – відзначають організатори.

Під час виконання пісні українські військовослужбовці тримають в руках картини Барклая, на яких зображені маки. Все це відзнято та змонтовано у кліп режисером та митцем Андрієм Шарапою.

На виставці, яку присвятили Дню пам’яті загиблих в Другій світовій війні, показали і кліп. Частину картин планується продати на аукціоні, а частину – подарувати представникам різних країн. Виручені від продажу гроші будуть направленні на організацію проектів комплексної реабілітації військових, що повернулися з війни.

Організатори зазначають, що важливою частиною цього проекту є передача картин, які побували на передових лініях фронту, представникам посольств країн, що підтримують Україну. Цей жест продемонструє віськовослужбовцям, які борються за цілісність України, що їхню боротьбу цінують не тільки в Україні, а й за кордоном.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...