Мед Атлант

Працівники спиртзаводу “Княгинин” вдруге перекрили Галицьку – на Пасічній затори

Сьогодні, 24 серпня, працівники спиртзаводу “Княгинин” вдруге перекрили вулицю Галицьку, вимагаючи, щоб їх допустили до роботи на заводі.

Близько двох десятків людей безперервно ходять пішохідним переходом на вулиці Галицькій за мостом через річку Бистрицю Солотвинську. Внаслідок цього утворюються затори.

Як повідомив МІСТУ речник Управління патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак, на місці вже працюють патрульні. Поліціянти спілкуються з працівниками заводу та заспокоюють їх.

Фото та відео: Володимир Теслюк

Нагадаємо, що  працівники спиртзаводу влаштували скандал в ОДА, розібратися в ситуації просили заступницю губернатора Марію Савку, також спілкувалися з мером Івано-Франківська. За словами працівників, попри те, що вони виграли апеляційний суд, рішення якого призупинило ліквідацію підприємства, працівників і директора заводу не пускають на робочі місця. На території заводу знаходиться приватна охоронна фірма.

Читайте також: Буде кров. Працівники спиртзаводу пригрозили головному поліціянту Прикарпаття і перекрили дорогу. ВІДЕОСЮЖЕТ

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...