Мед Атлант

На Городенківщині чоловік обікрав будинок односельчанина, щоб заробити на похмілля

На Городенківщині правоохоронці затримали раніше судимого 39-річного прикарпатця, який обікрав будинок односельчанина, щоб заробити на похмілля.

До місцевого відділення поліції звернувся 48-річний мешканець одного із сіл району. Він повідомив, що з його будинку невідома особа викрала пневматичну рушницю марки “МР-512” та гроші в сумі 200 гривень.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий 39-річний мешканець, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

Як з’ясувалося, 17 серпня у вечірній час зловмисник, проходячи попри господарство потерпілого, помітив, що навкруги нікого немає, зайшов на подвір’я та шляхом відтискання вікна проник в середину будинку. Він викрав гроші та зброю і після цього втік.

У скоєному лиходій зізнався та пояснив, що крадену рушницю продав невідомому за 500 гривень, а виручені кошти витратив на алкогольні напої.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...