Мед Атлант

Тисменицькі рятувальники отримали новий автомобіль від польських колег. ФОТО

У Тисмениці на центральній площі міста урочисто передали та освятили пожежний автомобіль, який до Дня незалежності України подарували польські рятувальники своїм українським колегам – Тисменицькому гарнізону.

Церемонія передачі благодійної допомоги – автоцистерни з частковим обладнанням проходила за участі керівництва Тисменицького району, офіційної делегації та рятувальників з ґміни Стшельце Опольскє, іноземних делегацій з Польщі та США.

Керівник відділу цивільної оборони та військових справ у Стшельцах Опольскіх Ян Боґуш зачитав акт передачі спецтехніки та побажав рятувальникам Тисмениччини успіхів у непростій щоденній праці.

Начальник Тисменицького РВ УДСНС в області Ігор Дмитрів проінформував про статистику пожеж у районі й зазначив, що подарована машина буде використовуватися для ліквідації надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню у Тисменицькому районі.

Тож парк пожежної служби Тисменицького району поповнився автоцистерною STARP244L з ємністю води у 2,5 тонн з автонасосом для подачі вогнегасних засобів.

Читайте також: Снятинські рятувальники отримали новий пожежний автомобіль. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...