Мед Атлант

Стрілянина у центрі: франківські патрульні зупинили три автомобілі зі зброєю та знайшли потерпілого. ФОТО

МІСТО писало, що сьогодні, 26 серпня, в Івано-Франківську біля “Pasage Gartenberg” виникла бійка, яка завершилася стріляниною.Одразу у місті ввели план “Перехоплення”.

На місці події видно кров. Проте ні потерпілих, ні винуватців конфлікту немає – їх шукають поліціянти. Навіть швидка медична допомога не виїжджала до “Pasage Gartenberg”. У закладі кажуть, що усі повтікали. Проте біля “Pasage Gartenberg” стоїть пошкоджене авто, біля нього кров і знайдена зброя.

У поліції журналістам МІСТА повідомили, що одразу в Івано-Франківську введено план “Перехоплення”. Станом на 14:30 відомо, що зупинено три автомобілі, їх причетність до конфлікту в центрі встановлюється. Крім того, патрульні розшукали пораненого, якому дісталося від перестрілки. Він, будучи не сам в авто, тікав у сторону Пасічної на автомобілі “Фольцваген Гольф“. Ймовірно, прямуючи до медзакладу. По дорозі автомобіль переслідували три екіпажі патрульної поліції. У результаті зупинили його та затримали крім пораненого ще двох осіб. Зараз пораненому надають допомогу медики в обласній лікарні. Відомо, що постраждали легені від пострілу. Іншу машину шляхом блокування інспектори затримали в центрі на вул. Січових Стрільців. Це автомобіль “Ніссан“, в результаті блокування якого постраждав службовий автомобіль поліціянтів. Третій автомобіль залишений був на місці події – біля закладу, де стріляли. До речі, в усіх трьох автомобілях є зброя. З цього приводу працює слідчо-оперативна група. Хто ці люди і чи відомі вони в Івано-Франківську – поки не кажуть у поліції.

Свідки перестрілки у центрі містка розповідають, що підозрюваних було більше – шість або сім автомобілів. Всі вони втекли з місця інциденту.

“В орієнтування екіпажам Опори передано декілька автомобілів, які можуть бути причетні до події. Екіпажі обслідували місця проживання та місця, де їх могли бачили, але наразі нічого не знайшли. План “Перехоплення триває”, – розповів речник УПП в м. Івано-Франківську Миколу Гурак.

Обставини з`ясовуються. Працюють правоохоронці.

Нагадаємо, 31 липня в центрі міста трапилася стрілянина: посеред білого дня стріляли у відомого франківського підприємця Ігоря Гербіна.Останній помер у лікарні.

Фото: Alexandr Tokarev у Фейсбук

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...