Мед Атлант

У франківській Ратуші вибухівку не знайшли. Поліцейські вийшли на слід “псевдомінера”. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 26 серпня, у Франківську повідомили про замінування Ратуші. На місце виїхали правоохоронці. Факт не підтвердився, але поліціянтам вдалося вийти на слід зловмисника, який вирішив обманути правоохоронців.

О 17:05 на лінію “102” зателефонував невідомий та повідомив про вибухівку в Ратуші. На місце одразу виїхали патрульні, а згодом усі відповідні служби – слідчо-оперативна група, кінологи, сапери та надзвичайники.

Для цього у центрі міста зупинили концертну програму фестивалю “Свято винограду і вина”. Людей поліціянти евакуювали.

За годину вдалося з`ясувати, що вибухонебезпечного предмету немає, а невідомий чоловік ввів в оману правоохоронців. Адже вибухотехніки ретельно обстежили територію і будівлю.

Наразі правоохоронцям відомий номер телефону з якого здійснено дзвінок на лінію “102”, тому, ймовірно, особу “псевдомінера” буде встановлено уже незабаром.

Журналістам МІСТА речник ГУ НП в Івано-Фанківській області Мирослава Белдик повідомила, що вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом неправдивого повідомлення про замінування за Ст. 259 ч. 1 ККУ. Проте поліція ще встановлює особу зловмисника, яка ввела в оману правоохоронців.

ФОТО: АвтоЛайф Телеграм

ФОТО: АвтоЛайф Телеграм

Додамо, що сьогодні, 26 серпня, в Івано-Франківську біля “Pasage Gartenberg” виникла бійка, яка завершилася стріляниною.Одразу у місті ввели план “Перехоплення”.

Нагадаємо, цього ж тижня, на День Прапора України, в Івано-Франківську під пішохідним мостом через річку Бистриця Солотвинська правоохоронці виявили та знешкодили вибуховий пристрій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...