Мед Атлант

Франківська міська рада витратить 900 тисяч гривень на інформаційне висвітлення своєї діяльності у газеті

Івано-Франківська міська рада витратить дев’ятсот тисяч гривень на послуги з інформаційного висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та питань життєдіяльності.

Відповідний тендер нещодавно з’явився у системі Прозорро. Учасник був тільки один – газета “Західний кур’єр”, оскільки вона являється єдиним реформованим засобом масової інформації.

22 серпня уклали договір про надання інформаційних послуг. Договір дійсний до кінця цього року.

У тендерній документації йдеться про висвітлення діяльності Івано-Франківської міської ради, виконавчого комітету міської ради у друкованому засобі масової інформації відповідно до чинного законодавства.

Також у документації зазначено про затвердження на черговій сесії міської ради пропозиції для виконання зобов’язань щодо сплати заборгованості редакції із податків та обов’язкових платежів, заробітної плати та інших фінансових зобов’язань редакції відповідно до законодавства.

До слова, на виготовлення та розміщення в ефірі телеканалу “РАІ” телепрограм, прес-конференцій, офіційної інформації про діяльність органу місцевого самоврядування міська рада витратила сто тисяч гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...