Мед Атлант

Поліцейські затримали франківчанина, який через пошту отримував наркотики. ФОТО

У жителя Івано-Франківська правоохоронці знайшли предмет схожий на зброю, набої та наркотичні засоби. Спочатку чоловіка затримали в одному із поштових відділень, де він отримував наркотичні речовини, а потім провели обшук у квартирі, яку він винаймав.

25 серпня у ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронцями було викрито 31-річного франківчанина, який за допомогою поштових відправлень налагодив канал надходження наркотичних речовин до м. Івано-Франківська. Чоловік раніше судимий за крадіжки. Операція здійснювалася працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області спільно із оперативниками Департаменту наркозлочинності, передає МІСТО.

Після чергового отримання такої посилки збувача наркотичних засобів було затримано оперативниками. У результаті огляду отриманого ним поштового відправлення, було виявлено та вилучено пакет із вмістом порошкоподібної речовини. Вага речовини близько 120 грам, ззовні вона схожоа на наркотичний засіб так званий “PVP” (психотропну речовину амфетамін), із вмістом порошкоподібної речовини загальною вагою близько 350 г.

У ході огляду помешкання, яке винаймав чоловік, поліцейські вилучили 10 предметів, схожих на патрони калібром 9 мм, предмет схожий на пістолет марки “ПГШ-790” з ознаками переобладнання з трьома патронами та один предмет схожий на великокаліберний патрон (близько 15 мм). Все вилучене направлено для проведення ряду експертиз.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...